Waarmee kunnen we u helpen?

Bert van der Kolk

Advocaat aansprakelijkheidsrecht en intellectueel eigendom met verstand van zaken, die snel een zaak kan analyseren en met beide benen op de grond blijft.

Ik adviseer cliënten zodat ze goed hun positie kunnen bepalen en de juiste keuzes maken. Concreet, duidelijk, down to earth waarbij alleen het belang van de cliënt telt. Ik beloof geen gouden bergen als dat niet mogelijk is, maar ga er intussen wel vol voor om het maximale uit een zaak te halen. Daar haal ik veel voldoening uit. Liever schikken, maar als het niet anders kan is een procedure een uitdaging. Ik heb altijd oog voor aspecten die buiten de juridische realiteit vallen. Partijen moeten immers soms verder met elkaar. Met zoveel jaar ervaring mag ik wel zeggen dat ik de kneepjes van het vak ken.

Van ziekenhuis tot advocatenkantoor

Na mijn diensttijd kwam ik in het ziekenhuis te werken vanwege m’n bèta-achtergrond. Interessant medisch-technisch werk. Daarnaast ging ik rechten studeren in Groningen en ging ik aan de slag bij een zorgverzekeraar als stafjurist. Dat leverde me nuttige juridische en commerciële ervaring op. Na mijn overstap naar de advocatuur lag het voor de hand om te specialiseren in het aansprakelijkheidsrecht, omdat ik me met mijn medische kennis en bèta-achtergrond het beste in kon zetten voor veelal verkeersslachtoffers.

Lol in mijn werk

Vanuit mijn privé-interesse in de sport en kunst/fotografie heb  ik me ook gespecialiseerd in het Intellectuele Eigendomsrecht. Met het aansprakelijkheidsrecht zorgt dat voor veel afwisseling en kruisbestuiving waardoor ik veel lol houd in mijn werk en vol voor mijn cliënten kan gaan. Zo kon ik bijvoorbeeld een strijd over de rechten op het logo van PEC Zwolle voor beide partijen naar tevredenheid oplossen.

Specialisatieopleiding

  • Grotius Letselschade
  • Grotius Internationaal Merkenrecht
  • Grotius Aansprakelijkheid & Onderneming
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten