Waarmee kunnen we u helpen?

Erfrecht

Het overlijden van een dierbare brengt altijd veel emoties met zich mee. Herinneringen worden opgehaald en ondertussen moet er veel worden geregeld. Echt tijd om bij het verdriet stil te staan is er vaak niet, laat staan om gelijk de juiste beslissingen te nemen over erfrechtelijke onderwerpen. Terwijl dat toch zo belangrijk is.

Een vak apart

Het erfrecht is een vak apart: veel ingewikkelde juridische termen, termijnen en verplichtingen, terwijl de familieverhoudingen soms op scherp staan. Bekijk voor meer informatie de gerelateerde onderwerpen in de zijlijn. In eerste instantie wordt bij een nalatenschap vaak gedacht aan de notaris, maar juist advocaten zijn nodig bij die afwikkeling, zeker daar waar een geschil is ontstaan. Advocaten kunnen met hun eigen specifieke kennis een procedure voorkomen of betrokkenen bijstaan in een procedure.

Neem bij vragen dus vooral ook contact met ons op om jouw situatie te bespreken. DinekeKirsty en Kim helpen je graag op weg.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten