Waarmee kunnen we u helpen?

Erfrecht

Zelden een saai moment, in het erfrecht. Dit onderdeel van het recht regelt de overgang van het vermogen van een overleden persoon naar zijn of haar erfgenamen. Hoewel dat feitelijk over geld of spullen gaat, zit er vaak een hoop emotie achter. Er verandert namelijk altijd iets in de relatie binnen een familie.

Over erfrechtkwesties wordt vaak gedacht dat dit het werk is van een notaris, maar advocaten zijn vaak nodig bij de afwikkeling van een nalatenschap. Zeker als er onenigheid is. Onze gespecialiseerde advocaten erfrecht kunnen met hun kennis en ervaring een procedure voorkomen of u bijstaan in een procedure.

 

Inzage in een testament

Wanneer is een advocaat nodig in een erfrechtkwestie? Als u bent onterfd, maar ook juist als u erft en u uitleg over een testament wilt. Als u de geldigheid van een testament betwist, of een familielid de erfenis aan het afhandelen is en u wilt zicht houden op de voortgang. Maar ook als u vragen heeft over hoe voor overlijden uitvoering is gegeven aan een volmacht van overledene. En in vele andere situaties natuurlijk ook, dat vertellen we graag als u contact met ons opneemt.

Zakelijke bril in emotionele tijden

Door hun kennis van en ervaring met het familierecht en met mediation kunnen onze specialisten erfrecht u over uw juridische positie adviseren. Ook kunnen ze de zakelijke bril opzetten die nodig is in deze emotionele tijden. Vanuit de wetenschap dat een procedure, zeker voor betrokkenen bij de afwikkeling van een nalatenschap, een emotioneel traject is, zullen onze advocaten erfrecht waar mogelijk proberen in onderling overleg met de andere partijen tot een regeling te komen. Mocht dat niet lukken, dan helpen ze u in een procedure bij de rechter.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten