Waarmee kunnen we u helpen?

Dineke Buysrogge

Betrokken advocaat erfrecht, personen- en familierecht en contractenrecht. Luistert en denkt in kansen en oplossingen met het oog op uw belangen.

Sectoren

Het afwikkelen van een erfenis is veelal ingrijpend en voor betrokkenen emotioneel. Als er bij die afwikkeling problemen ontstaan, kan dat de rouwverwerking in de weg staan en is het van belang dat er iemand voor u is die de ontstane problemen vakkundig oplost en u ontzorgt in dit proces, zodat u zo snel mogelijk toekomt aan het afsluiten van een periode.

Ontzorgen in moeilijke tijden

Ik ben er voor u om u juridisch bij te staan en te voorzien van eerlijk en gedegen advies in deze vaak emotioneel moeilijke periode. Ik ben betrokken en werk laagdrempelig. Aan loze beloftes of irreƫel advies heeft u niets, daarom zie ik het als mijn taak u te ontzorgen op juridisch vlak en u altijd te wijzen op de haalbaarheid van de zaak, maar met oog en aandacht voor de persoonlijke impact die het op uw leven heeft.

Omdat niemand op een langslepende procedure zit te wachten, kijk ik graag met u naar mogelijke alternatieve oplossingen. Het is wenselijk zo veel mogelijk in onderling overleg tot afspraken proberen te komen. Soms is er echter geen alternatieve oplossing en dan ga ik er samen met u vol voor om het beste resultaat te behalen en leggen we de (overgebleven) geschilpunten voor aan de rechtbank.

Eerlijk advies op maat

Datzelfde geldt voor andere familierechtelijke kwesties, waarbij de emoties vaak hoog op kunnen lopen en een geschil een zware belasting kan zijn op alle betrokkenen. Zeker wanneer er kinderen betrokken zijn, stel ik hun belang voorop. Ik voorzie ook hierbij van eerlijk advies op maat met duidelijk oog op uw situatie en begeleidt u in het gehele proces. U weet wat u aan mij heeft.

Verbintenissenrecht

Tevens kunt u bij mij terecht met juridische vraagstukken in de algemeen verbintenisrechtelijke sfeer. Ik heb jarenlange ervaring in zowel het adviseren, als procederen op diverse rechtsgebieden, waarbij het mijn doel is dat u zo snel mogelijk weer vooruit kunt kijken en tevreden terug kunt kijken op het bereikte resultaat.

Nevenactiviteiten

Specialisatieopleiding

vFAS erfrecht

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten