Waarmee kunnen we u helpen?

vacature Advocaat (ruimtelijk) bestuursrecht

VACATURE ADVOCAAT (RUIMTELIJK) BESTUURSRECHT

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

ADVOCAAT -MEDEWERKER (ruimtelijk) bestuursrecht

 

Bedrijfsprofiel

Benthem Gratama is een middelgroot, full service advocatenkantoor, onderscheidend door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar klanten, medewerkers en samenleving. Wij opereren proactief, pragmatisch, snel en oplossingsgericht. Wij richten ons op de sectoren Onderneming & Organisatie, Bouw & Vastgoed, Agrarisch & Grondzaken en Familie & Gezin.

Wij zijn een no-nonsense kantoor, met ‘echte’ mensen. Wij kennen een informele en plezierige werksfeer. Betrokkenheid bij de klant en kantoor vinden wij van groot belang. Samenwerking is voor ons vanzelfsprekend en we zetten onze teamleden in op die onderdelen waar zij goed in zijn. Ons werk geeft ons plezier, voldoening en energie. Onze kennis en expertise is altijd up-to-date. Wij informeren de klant op een begrijpelijke wijze. Samen met de klant bedenken we de beste oplossing en begeleiden wij hem bij het realiseren van zijn doel. Naast de traditionele bijstand bij juridische geschillen, profileren wij ons als strategisch-juridisch betrokken adviseur.

Het talent dat wij zoeken

Wij zoeken een ervaren advocaat met belangstelling voor en ervaring op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling in brede zin. In onze praktijk adviseren wij over vele aspecten rondom grondzaken. Dat gaat van natuurontwikkeling tot woningbouw en van wegenaanleg tot stedelijke inpassingsplannen. Uiteraard komen daarbij ook actuele milieu onderwerpen, zoals stikstof en water, aan de orde. Je bent een advocaat die graag in teamverband werkt en ‘netwerken’ zit in je bloed. Het volgen van (specialisatie-) opleidingen vinden wij belangrijk en daartoe bieden wij ook alle gelegenheid.

Het team

Wij kiezen niet voor een aanpak per rechtsgebied; bij ons staat de sector centraal. Je werkt voornamelijk in de sector Agrarisch & Grondzaken. Het team behartigt de belangen van boeren, burgers en buitenlui, van agrarisch ondernemer tot (semi) overheden.

Wij bieden

 • Een professionele en ontwikkelgerichte werkomgeving
 • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Een team van enthousiaste collega’s
 • Interessante cliënten
 • Een open en informele sfeer
 • Goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden

Jouw profiel

 • Ervaring als advocaat
 • Scherp analytisch vermogen
 • Commercieel vaardig
 • Zelfbewust en communicatief sterk
 • Betrokken en een echte teamspeler
 • Flexibel en ontwikkelgericht

Tot slot

Misschien wel het allerbelangrijkste: je kunt in Zwolle en omgeving prachtig wonen en na je werk ligt  het landelijk gebied ter ontspanning voor je klaar!

En nu?

Neem voor meer informatie contact op met Sjoerd Commijs via tel. +31 (06) 229 487 72. Je kunt ook direct solliciteren door je CV en motivatie te mailen naar nscommijs@benthemgratama.nl

 

Meer informatie

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten