Waarmee kunnen we u helpen?

Jan Teun Fuller

Advocaat voor agrariërs en grondeigenaren, met laarzen in de kofferbak, adviseert op een prettige manier en concreet.

Ik ga nooit op pad zonder mijn laarzen en ben vaak bij mijn klanten op het bedrijf te vinden. Ik ben onderdeel geworden van de agrobranche. Tijdens mijn studie meende ik dat ik een verschil kon maken in het openbaar bestuur. Dus ging ik aan de slag bij de overheid. Al snel werd mij duidelijk dat mijn specifieke kwaliteiten beter tot hun recht zouden kunnen komen tijdens het bijstaan van mensen bij concrete problemen.

Taal van de agrariër

Via een rechtsbijstandverzekeraar maakte ik de overstap naar de advocatuur. Bij de verzekeraar kwam ik veel in aanraking met agrariërs en hun belangen. In mijn jeugd in Drenthe had ik al veel geleerd over deze belangen. Mijn opa was er directeur van een melkfabriek, mijn vader werkte in de veevoedersector. Ik merk als advocaat dat het helpt dat ik de taal van de agrarisch ondernemers spreek.

Kern van de zaak

Mijn verleden bij de overheid en het bedrijfsleven maken dat ik goed inzie waar de belangen en de mogelijkheden van mijn cliënten liggen en op welke moment zij stappen moeten ondernemen. Belangrijk vind ik ook dat ik cliënten adviseer wanneer zij een pas op de plaats moeten maken. Humor en de kracht om alle belangen terug te brengen tot de kern van de zaak, zijn waarden die mijn cliënten belangrijk vinden en waar ik in veel gevallen met succes gebruik van maak.

Nevenactiviteiten

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten