Waarmee kunnen we u helpen?

Bouwrecht

Bouwen is een gecompliceerd proces waar veel partijen bij betrokken zijn zoals de opdrachtgever, adviseurs, de architect, aannemers, installateur en onderaannemers. Het bouwrecht kent hierdoor zijn eigen specifieke regels zoals de UAV(gc) 2012, de DNR 2011, de AVA 2012.

Onze specialisten zijn uiteraard goed op de hoogte van deze specifieke regelgeving maar belangrijker is nog dat zij door hun ervaring de praktijk van de bouwwereld kennen. Zij zijn geoefend in het lezen van bestekken en tekeningen.

Branches

Onze bouwrechtadvocaten treden op voor opdrachtgevers, projectontwikkelaars, aannemers/installateurs en onderaannemers grond-, weg- en waterbouw, investeerders, architecten.

Overeenkomsten op maat

Het bouwrechtteam van Benthem Gratama advocaten kan voor alle partijen in het bouwproces contracten op maat aanleveren. Dit betreft onder andere samenwerkingsovereenkomsten, architectenovereenkomsten, bouwteamovereenkomsten, coördinatie-overeenkomsten.

Geschillen

Onze specialisten procederen regelmatig in bouwgeschillen, zowel bij de burgerlijke rechter als de Raad van Arbitrage voor de Bouw. Daarnaast worden zij ingeschakeld om op te treden als bindend adviseur, arbiter en/of mediator.

 

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten