Waarmee kunnen we u helpen?

Marc Vink

Bevlogen, zorgvuldig, direct en vasthoudend. Een jurist die oplossingsgericht werkt.

Sectoren

Juridisch relevante werkervaring

Al tijdens mijn studie heb ik veel juridisch relevante werkervaring opgedaan. Zo heb ik tijdens mijn bachelor bijna twee jaar als buitengriffier gewerkt bij de Rechtbank Noord-Nederland. Ook heb ik in het kader van mijn master stage gelopen bij het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie, het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden en twee advocatenkantoren, waaronder Benthem Gratama. Ik ben daarom goed bekend met de werkwijze van diverse organisaties en heb geleerd om een zaak vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Dat helpt mij om de beste uitkomst voor u te behalen.

Wat kunt u van mij verwachten?

Ik ben bevlogen, ga zorgvuldig te werk en kan mij echt ergens in vastbijten. Daarnaast hou ik van uitdagingen. Complexe juridische kwesties ga ik zeker niet uit de weg. Samen met u streef ik steeds naar de best mogelijke oplossing. In mijn communicatie ben ik helder en kort wanneer het kan. Dat kunt u ook verwachten in mijn advies over uw rechten en plichten.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten