Waarmee kunnen we u helpen?

Advocaat arbeidsrecht en mediator, deskundig, pragmatisch ingesteld en benaderbaar.

Rechtsgebieden

Contact?

Kim Dijks-Bouwknegt

juridischmedewerker

Pragmatische oplossing

Ik streef naar een oplossing die bij de cliënt past. Mijn insteek is pragmatisch maar altijd met oog voor de juridisch inhoudelijke kant van de zaak. Ik ga voor het beste resultaat voor mijn cliënten. Dit kan een minnelijke regeling zijn, een pragmatische oplossing om de relatie met de wederpartij goed te houden, maar dit kan ook een gerechtelijke procedure zijn. Ik heb een luisterend oor, ben gedreven en resultaatgericht en houd van informeel contact.

Kern van de zaak

Voordat ik advocaat werd heb ik bijna acht jaar bij een van de grootste rechtsbijstand verzekeraars van Nederland gewerkt. Hier heb ik geleerd snel te schakelen wanneer dat nodig is en op zoek te gaan naar de kern van de zaak, zonder daarbij de persoonlijke omstandigheden van de cliënt uit het oog te verliezen. Ik heb mij gespecialiseerd in het arbeidsrecht en daarnaast een opleiding tot mediator gevolgd. Het komt namelijk geregeld voor dat een procedure niet de beste oplossing is, maar dat partijen het meest tevreden zijn wanneer ze er samen uitkomen. Lukt dat niet, dan bijt ik mij vast in de gerechtelijke procedure.

Nevenactiviteiten

Specialisatieopleiding

  • Grotius Arbeidsrecht
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten