Waarmee kunnen we u helpen?

José de Groot

Mijn ervaring

Al vanaf mijn twaalfde wist ik dat ik advocaat wilde worden. Dit typeert mij: ik heb een doel en daar ga ik vol voor. Ik houd van aanpakken en dus heb ik naast mijn studie direct veel praktijkervaring opgedaan: bij een rechtswinkel, een incassobureau, de universiteit, diverse advocatenkantoren en de rechtspraak. Na deze ervaringen, ben ik met veel plezier gestart bij de sector Bouw & Vastgoed van Benthem Gratama.

Bouw & Vastgoed

Ik help u graag door mee te denken op de voor- of achtergrond en, in het geval dat het nodig is, het voeren van een procedure. Tijdens mijn masterscriptie over de (ver)koop van woningen heb ik mijn voorkeur voor het vastgoed ontdekt en veel kennis hierover opgedaan. Met deze parate kennis kan ik snel een goede risico-inschatting geven. Ook heb ik oog gekregen voor de waarde van het woongenot. Woongenot zie ik als een breder begrip dan enkel een mooie inrichting of een lekkage die verholpen moet worden; hieronder valt bijvoorbeeld ook de relatie met de buren of de verhuurder.

Wat kunt u van mij verwachten

Ik haal veel voldoening uit mensen echt verder helpen en daadwerkelijk verschil maken. Ik stel veel vragen en sta andersom altijd klaar om vragen te beantwoorden. U kunt van mij een kritische en analytische blik verwachten zodat ik samen met u een sterk dossier kan opbouwen. Ik ga graag de samenwerking met u aan: u als deskundige van de feiten en ik als juridisch deskundige.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten