Waarmee kunnen we u helpen?

Jasminke Meester

Veelzijdige expert

Als advocaat bij de sector Agrarisch & Grondzaken behartig ik de belangen van zowel particulieren als van ondernemers. Ik heb een brede expertise. U kunt onder andere bij mij terecht in verband met vragen over eigendomsrecht, verjaring, ruimtelijk bestuursrecht en handhaving.

Bij de sector Bouw & Vastgoed houd ik mij voornamelijk bezig met kwesties die verband houden met contractenrecht. Ik beantwoord vragen van cliënten die onder meer betrekking hebben op meerwerk, oplevering, uitleg van de overeenkomst, schade, opschorten van werkzaamheden of betaling. Ik sta zowel aannemers als opdrachtgevers bij.

Duidelijke communicatie en goede bereikbaarheid

In mijn werk probeer ik de kwestie zo goed mogelijk te doorgronden. Ik vind het belangrijk dat ik op één lijn kan staan met mijn cliënt en zijn of haar belangen doorzie. Dan kan ik mijn cliënt het beste ondersteunen. Dit behaal ik door duidelijk te communiceren, bereikbaar te zijn en de cliënt te betrekken bij het proces.

Wanneer het mogelijk is zal ik proberen een geschil in overleg te beslechten. Lukt dat niet, dan ga ik een procedure niet uit de weg.

Jasminke

In mijn vrije tijd sport ik graag in de buitenlucht; roeien, hardlopen of wielrennen. Dan komen mijn doorzettingsvermogen en mijn passie voor de omgeving samen.

Nadat ik ruim drie jaar bij een kantoor in Amersfoort heb gewerkt heb ik besloten de overstap te maken naar Benthem Gratama advocaten. Hier kan ik mij volledig focussen op het juridische werk dat verband houdt met de omgeving.


Publicaties:
Annotatie bij College van Beroep voor het Bedrijfsleven, 5 november 2019, (samen met H.E. Bröring)

Nevenactiviteiten

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten