Waarmee kunnen we u helpen?

Heleen s'Jacob

Advocaat bouw- en aanbestedingsrecht voor ondernemers en opdrachtgevers. Analytisch en komt snel tot de kern van de zaak.

Sectoren

Bouwrecht

Ik sta partijen bij die zich bezig houden met ontwerpen, bouwen, inrichten en beheren van vastgoed en buitenruimte. Dit zijn onder andere architecten, projectontwikkelaars, overheden, aannemers en installateurs en de GWW sector. U kunt bij mij terecht voor het opstellen en beoordelen van bouwcontracten en advies over opleveringsgeschillen, meer- en minderwerk, gebreken en garanties. Door mijn jarenlange ervaring ben ik goed bekend met de specifieke algemene voorwaarden in de bouw zoals UAV en UAVgc en het procederen bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Aanbestedingsrecht

Voor wat betreft aanbestedingsrecht adviseer ik diverse branches zoals bouw, onderwijs en grafische industrie. Dit betreft advies voor inschrijvers en aanbestedende diensten en het voeren van kort gedingen. Naast mijn dagelijkse praktijk geef ik regelmatig lezingen  en incompany cursussen over aanbestedingsrecht.

Track record

  • Samenwerking met Bond Nederlandse Architecten (BNA) helpdesk
  • Publicatie Gemeentestem 2009, 54 d.d. 13 juni 2009 Inbesteding door gemeente. Mogelijk of onmogelijk?

Nevenactiviteiten

Gespecialiseerd in:

  • Civielrechtelijk bouwrecht
  • Aanbestedingsrecht
  • Koop/verkoop
  • Koop-/aanneem
    -overeenkomsten
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten