Waarmee kunnen we u helpen?

Faillissement Groenewoud Bosbouwprojecten B.V.

Faillissement-nummer

F 07/09/360

Rechter-commissaris

mr. A.M. Koene

Datum uitspraak

28-07-2009 Rechtbank Rechtbank Midden-Nederland, locatie Lelystad

Faillissement details

Groenewoud Bosbouwprojecten B.V. is statutair en feitelijk gevestigd aan de Dukdalfweg 13 f te (1332 BH) Almere. Correspondentieadres: Postbus 4122, 5604 EC, Eindhoven (KvK: 39054931)

Het faillissement bevindt zich in het stadium van afwikkeling. Naast de algemene faillissementskosten zullen de preferente crediteuren (met de hoogste voorrang) een uitkering kunnen ontvangen. De concurrente crediteuren zullen zoals het er nu naar uitziet een gedeeltelijke uitkering op haar vordering tegemoet kunnen zien. De uitkering zal echter zeer beperkt zijn.

Op 29 juli 2022 is de slotuitdelingslijst verbindend geworden. Hiermee is het faillissement officieel beëindigd.  Vanaf deze datum zal het faillissement alleen nog financieel afgewikkeld dienen te worden. Voor zover van toepassing zullen de uitkeringen worden overgemaakt en kosten worden voldaan. Alle betrokkenen worden hiervan rechtstreeks op de hoogte gesteld.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten