Waarmee kunnen we u helpen?

Martijn Kerkdijk

Advocaat, vraagbaak en probleemoplosser voor ondernemingen en ondernemers.

Het is geweldig om klanten te helpen bij het realiseren van hun plannen of het oplossen van hun problemen. Ik herken juridische risico’s en zoek naar een praktische oplossing. Dat doe ik snel en goed, en waar het kan met humor. Advocaat is voor mij dan ook het mooiste vak dat er bestaat.

Korte en duidelijke adviezen

Mijn klanten zijn ondernemingen en ondernemers, voornamelijk uit de regio Zwolle. Voor mij is het belangrijk dat ik een goede relatie met mijn klant opbouw. Ik hou van een informeel contact. Op die manier kan ik u het beste helpen. Ik geef korte en duidelijke antwoorden en adviezen, zodat u direct verder kunt met wat belangrijk is. En dat is uw business.

Adviseur van ondernemers

Voordat ik advocaat werd, werkte ik ruim zes jaar bij de Rabobank. De financiële ervaring en kennis van financiering en zekerheden die ik daar heb opgedaan, komt nog elke dag van pas. Ik ben specialist in het opstellen en beoordelen van verschillende soorten overeenkomsten, zoals samenwerkings-, distributie-, en verkoopovereenkomsten en algemene voorwaarden. Daarnaast begeleid ik overnames en adviseer ik over financiering en zekerheden. Ook ben ik regelmatig curator in faillissementen en adviseer ik ondernemers die te maken krijgen met een faillissement van hun onderneming of van derden waarmee zij zaken doen.

Contact met klant en wederpartij

Ik ben goed in het leggen van contacten, ook met de wederpartij, wat belangrijk is voor het bereiken van een optimaal resultaat voor mijn klant. Bij conflicten zoek ik altijd naar een snelle oplossing. Als dat niet lukt, kan ik terugvallen op mijn ruime proceservaring.

Voor wie werk ik graag

Ondernemers, bestuurders en commissarissen

Track record

  • Opstellen van contracten en algemene voorwaarden voor internationale veehandel
  • Bijstaan van diverse ondernemingen in verband met geschil over renteswaps
  • Begeleiden van verkoop metaalbedrijf, dierenartspraktijk, krantenuitgeverij en stadioncomplex en opstellen en beoordelen van bijbehorende contracten
  • Opstellen van samenwerkingsovereenkomsten voor bouwcombinaties
  • Opstarten van procedures tegen bank in verband met opzegging financiering

Nevenactiviteiten

Specialisatieopleiding

  • Grotius Financiering en Zekerheden (cum laude)
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten