Waarmee kunnen we u helpen?

-

Breaking news: Invoering Wet kwaliteitsborging voor het bouwen opgeschort

De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb), die voor meer toezicht en controle in de bouw moet zorgen, zou vanaf 1 januari 2024 in werking treden. Echter, gister, op 11 juli 2023, is door de Eerste Kamer een motie over het opschorten van de invoering van de Wkb ingediend én aangenomen. Een van de problemen is dat er mogelijk te weinig kwaliteitsborgers zijn na de datum van inwerkingtreding van de wet. De opschorting is vooralsnog voor onbepaalde tijd.

Klik hier om de motie te raadplegen.

Wij houden de verdere ontwikkelingen in de gaten en berichten daarover. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de Wkb, dan kunt u contact opnemen met de sectie Bouw & Vastgoed van Benthem Gratama advocaten.

Marc Vinkauteur:
Marc Vink
mvink@benthemgratama.nl
+31 (0)6 205 743 39

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten