Waarmee kunnen we u helpen?

-

Benthem Gratama advocaten verwelkomt Elske Zonderland en Stéphanie Heijtlager

We stellen u graag voor aan onze nieuwe collega’s, Elske Zonderland en Stéphanie Heijtlager.

Over Elske

Elske Zonderland adviseert al jaren de agrarisch ondernemer op juridisch gebied. In dat kader treedt zij ook vaak op als mediator. Elske maakt nu de overstap naar de advocatuur en start binnenkort met haar opleiding tot advocaat. Ook binnen Benthem Gratama advocaten zal Elske voornamelijk onze agrarische relaties bijstaan. Met haar jarenlange ervaring en specifieke kennis op dit gebied is zij een welkome uitbreiding van ons team Agrarisch & Grondzaken.

Over Stéphanie

Stéphanie Heijtlager heeft een passie voor arbeidsrecht. In het bijzonder voor de onderdelen verzuim, re-integratie en arbeidsongeschiktheid. Stéphanie is sinds 2015 advocaat en is ons sinds januari komen versterken. Stéphanie begeleidt haar cliënten bij complexe verzuimdossiers en zoekt daarin naar praktische en duurzame oplossingen. Bij Benthem Gratama zal Stéphanie deel uit gaan maken van het team Onderneming & Organisatie. Waarbij haar focus ligt bij het arbeidsrecht.

Succes

Wij heten Elske en Stéphanie van harte welkom als onze nieuwe collega’s. En we wensen hen bijzonder veel succes en werkplezier toe.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten