Waarmee kunnen we u helpen?

Stéphanie Heijtlager

Hands-on advocaat arbeidsrecht. Gespecialiseerd in verzuim, re-integratie en arbeidsongeschiktheid

Contact?

Stéphanie Heijtlager

Advocaat

Arbeidsrecht en in het bijzonder de onderdelen verzuim, re-integratie en arbeidsongeschiktheid, zijn voor zowel werkgevers als werknemers dusdanig complex, dat het van belang is dat partijen hierbij tijdig de hulp van een deskundige inschakelen die het volledige speelveld vanuit verschillende invalshoeken kan overzien.

 

Sinds 2015 ben ik werkzaam als advocaat arbeidsrecht en heb ik mij verder gespecialiseerd op het gebied van verzuim, re-integratie en arbeidsongeschiktheid (Ziektewet en de Wet WIA). Ik help cliënten graag bij complexe verzuimdossiers en voorzie hen daarbij van praktische handvatten én de nodige achtergrondkennis om tot een oplossing te komen. Mijn advisering beperkt zich daarbij niet alleen tot de arbeidsrechtelijke vraagstukken rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid (eerste 104 weken), maar ik geef cliënten daarnaast ook inzicht in de periode na 104 weken van verzuim: wat zijn de (financiële) gevolgen van een eventuele instroom in de Wet WIA/Ziektewet en wat een in de regel financieel verantwoordelijk werkgever daartegen kan ondernemen.

Als een praktische oplossing niet mogelijk blijkt en procederen onvermijdelijk is, dan sta ik cliënten bij in arbeidsrechtelijke én bestuursrechtelijke procedures (bezwaar- en beroepsprocedures tegen het UWV). Ook voer ik andere civiele procedures, onder andere op het gebied van het algemeen verbintenissenrecht.

Kennisplatform

Naast mijn werkzaamheden als advocaat ben ik medeoprichter van het kennisplatform Maok.nl. Dit kennisplatform is opgericht voor professionals die zich bezighouden met verzuim en arbeidsongeschiktheid. Maok is een multidisciplinair kennisplatform (medisch, arbeidsdeskundig én juridisch) over de complexe problematiek die speelt bij verzuim en arbeidsongeschiktheid. Doel is het verbinden van deze verschillende disciplines, maar ook de groepen professionals die door de kunstmatige knik van de “WIA-poort” van elkaar gescheiden werken. Naast het delen van kennis via artikelen op de website, biedt Maok ook de mogelijkheid voor professionals zich verder te verdiepen binnen het vakgebied door cursussen te organiseren (al dan niet op casusniveau).

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten