Waarmee kunnen we u helpen?

Algemene informatie

Wat is het adres van de curator?

Het adres van de curator is Postbus 1036, 8001 BA te Zwolle. Het verdient de voorkeur dat u per e-mail correspondeert via faillissementen@benthemgratama.nl.

Wat is de oorzaak van het faillissement van Oad?

In ieder faillissement doet de curator onderzoek naar de oorzaak van het faillissement. In dit stadium is echter nog niets bekend over de uitkomsten van dit onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek zullen worden vermeld in de openbare faillissementsverslagen die u op deze website kunt terugvinden.

Gaat de curator het bestuur van Oad nog aansprakelijk stellen?

In ieder faillissement doet de curator onderzoek naar de rol die het bestuur heeft gespeeld. Ook de rol van alle andere betrokkenen (banken, toezichthouders etc.) wordt onderzocht. In dit stadium is echter nog niets bekend over de uitkomsten van dit onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek zullen worden vermeld in de openbare faillissementsverslagen die u op deze website kunt terugvinden. Als uit het onderzoek blijkt dat een bepaalde partij zijn taak niet goed heeft vervuld kan de curator hen aansprakelijk stellen.

Kan ik zelf het bestuur van Oad aansprakelijk stellen?

Als u van mening bent dat u zelf een vordering heeft op het bestuur van Oad, bijvoorbeeld omdat u vindt dat het bestuur onrechtmatig jegens u als schuldeiser heeft gehandeld, kunt u die vordering zelf tegen het bestuur instellen. U heeft de curator daar niet voor nodig. U dient zelf uw eigen juridisch adviseur te raadplegen.

Ik heb een geschil met de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) over de uitbetaling van mijn vordering, kan ik hiervoor bij de curator terecht?

Een geschil met SGR dient u zelf op te lossen. De curator kan hierin niet bemiddelen. Als dat nodig is moet u zelf een eigen juridisch adviseur inschakelen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten