Waarmee kunnen we u helpen?

Marjan Peters

Advocaat arbeids-, agrarisch- en gezondheidsrecht springt in de bres voor werknemers, werkgevers, agrariërs, pachters en verpachters, patiënten en behandelaren.

Als advocaat bedrijf ik mijn vak met passie. Een boerendochter die de taal van de agrarische ondernemer spreekt. Maar ook de vastbijter die alles uit de kast haalt voor de werkgever. En de empathische luisteraar die op de barricade springt voor de werknemer.

 

Mijn belangstelling is breed en dat is terug te zien in een ongewone loopbaan die ooit op de operatiekamer is begonnen. Daar was opgeven de laatste optie en daar heb ik geleerd wat aanpakken en doorpakken is. Vanuit die achtergrond sta ik de dokter of de psycholoog graag terzijde in tuchtzaken en help ik psychiatrisch patiënten door het woud van rechterlijke machtigingen.

Naast mijn werk als operatiezuster heb ik in de avonduren Duits en vervolgens rechten gestudeerd. Ik houd ervan om de zaken doortastend en grondig aan te pakken, want zo haal ik het beste uit mijzelf en dat wend ik aan voor mijn klanten.

Ik ben eerlijk in mijn advies. Mijn klanten kennen mij als recht voor zijn raap, maar vindt u mij aan uw zijde, dan ga ik voor u door het vuur.

 

Nevenactiviteiten

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten