Waarmee kunnen we u helpen?

Faillissement OAD c.s.

Faillissement-nummer

F.08/13/816 t/m 845, 975 en 1039

Rechter-commissaris

mr. M.C. Bosch

Datum uitspraak

25-09-2013 Rechtbank Rechtbank Overijssel, locatie Almelo
5-11-2013 (Travel Team B.V.) 28-11-2013 (OAD Groep Holding B.V.)

Faillissement details

De curatoren hebben de verslagen voor verslagronde 16 gepubliceerd. De verslagen en de algemene toelichting op deze verslagronde staan inmiddels online.

U kunt de verslagen raadplegen via onze website of via www.rechtspraak.nl.

Met vriendelijke groet,

mr. D. Meulenberg, mr. J.T. Stekelenburg en mr. M.A. Kerkdijk
curatoren Oad c.s.

Faillissement details

Door in het menu rechts te klikken op één van de betrokken vennootschappen vindt u de gegevens en verslagen van die betreffende vennootschap.

Onder het kopje ‘Algemeen’ vindt u de informatie en/of verslagen die betrekking hebben op meerdere, dan wel alle betrokken faillissementen.

Bij beschikking van de Rechtbank Overijssel van 23 december 2021 is mr. M.A. Kerkdijk per 1 januari 2022 benoemd tot opvolgend curator in het faillissement van OAD Groep B.V. en de andere tot die groep behorende OAD-vennootschappen. Mr. Kerkdijk vervangt hiermee mr. D. Meulenberg en zal de afwikkeling van onderhavige faillissementen samen met curator mr. J.T. Stekelenburg van Nysingh Advocaten & Notarissen voortzetten.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten