Waarmee kunnen we u helpen?

Faillissement OAD c.s.

Faillissement-nummer

F.08/13/816 t/m 845, 975 en 1039

Rechter-commissaris

mr. M.C. Bosch

Datum uitspraak

25-09-2013 Rechtbank Rechtbank Overijssel, locatie Almelo
5-11-2013 (Travel Team B.V.) 28-11-2013 (OAD Groep Holding B.V.)

Faillissement details


Uitstel verleend voor verslaglegging inzake Oad-faillissementen

Met betrekking tot de verslaglegging in de Oad-faillissementen berichten de curatoren als volgt.

Door de rechter-commissaris van de rechtbank Overijssel is uitstel verleend voor verslaglegging. De eerstvolgende verslagen zullen dan ook niet op 1 december 2020 worden gepubliceerd maar op 1 juni 2021.

U kunt de eerstvolgende verslagen vanaf 1 juni 2021 raadplegen via onze website of via www.rechtspraak.nl.

Met vriendelijke groet,

mr. D. Meulenberg en mr. J.T. Stekelenburg,
curatoren Oad c.s.

Faillissement details

Door in het menu rechts te klikken op één van de betrokken vennootschappen vindt u de gegevens en verslagen van die betreffende vennootschap.

Onder het kopje ‘Algemeen’ vindt u de informatie en/of verslagen die betrekking hebben op meerdere, dan wel alle betrokken faillissementen.

Bij beschikking van de Rechtbank Overijssel van 15 januari 2014 is de heer mr. D. Meulenberg benoemd tot opvolgend curator in het faillissement van OAD Groep B.V. en de andere tot die groep behorende OAD-vennootschappen. Mr. Meulenberg vervangt hiermee mr. J.A.D.M. Daniels van Daniels Huisman Advocaten en zal de afwikkeling van onderhavige faillissementen samen met curator mr. J.T. Stekelenburg van Stekelenburg Advocaten voortzetten.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten