Waarmee kunnen we u helpen?

Faillissement OAD c.s.

Faillissement-nummer

F.08/13/816 t/m 845, 975 en 1039

Rechter-commissaris

mr. M.C. Bosch

Datum uitspraak

25-09-2013 Rechtbank Rechtbank Overijssel, locatie Almelo
5-11-2013 (Travel Team B.V.) 28-11-2013 (OAD Groep Holding B.V.)

Faillissement details

Uitstel verleend voor verslaglegging inzake Oad-faillissementen

Met betrekking tot de verslaglegging in de Oad-faillissementen berichten de curatoren als volgt.

Door de rechter-commissaris, mr. M.C. Bosch, van de rechtbank Overijssel, is uitstel verleend voor verslaglegging. De eerstvolgende verslagen zullen dan ook niet op 30 november 2021 worden gepubliceerd, maar op 30 mei 2022.

U kunt de verslagen raadplegen via onze website of via www.rechtspraak.nl.

Met vriendelijke groet,

mr. D. Meulenberg, mr. J.T. Stekelenburg en mr. M.A. Kerkdijk
curatoren Oad c.s.

Faillissement details

Door in het menu rechts te klikken op één van de betrokken vennootschappen vindt u de gegevens en verslagen van die betreffende vennootschap.

Onder het kopje ‘Algemeen’ vindt u de informatie en/of verslagen die betrekking hebben op meerdere, dan wel alle betrokken faillissementen.

Bij beschikking van de Rechtbank Overijssel van 15 januari 2014 is de heer mr. D. Meulenberg benoemd tot opvolgend curator in het faillissement van OAD Groep B.V. en de andere tot die groep behorende OAD-vennootschappen. Mr. Meulenberg vervangt hiermee mr. J.A.D.M. Daniels van Daniels Huisman Advocaten en zal de afwikkeling van onderhavige faillissementen samen met curator mr. J.T. Stekelenburg van Stekelenburg Advocaten voortzetten.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten