Waarmee kunnen we u helpen?

Faillissement OAD c.s.

Faillissement-nummer

F.08/13/816 t/m 845, 975 en 1039

Rechter-commissaris

mr. M.L.J. Koopmans

Datum uitspraak

25-09-2013 Rechtbank Rechtbank Overijssel, locatie Almelo
5-11-2013 (Travel Team B.V.) 28-11-2013 (OAD Groep Holding B.V.)

Faillissement details

 

MEDEDELING VOOR BELANGHEBBENDEN IN HET FAILLISSEMENT VAN OAD c.s. 

Rond 1 februari 2019 wordt van curatoren verwacht dat zij opnieuw verslag leggen in de diverse faillissementen van vennootschappen behorende tot het Oad concern. Hoewel curatoren in de voorbije periode diverse werkzaamheden hebben verricht, zijn er op dit moment nog geen resultaten te melden. Reden waarom curatoren, na verkregen toestemming van de rechter-commissaris, ter besparing van kosten, besloten hebben om de termijn van verslaglegging te verlengen tot 1 juni 2019. Tegen dat moment zal alsnog/opnieuw verslag worden gelegd.

Faillissement details

Door in het menu rechts te klikken op één van de betrokken vennootschappen vindt u de gegevens en verslagen van die betreffende vennootschap.

Onder het kopje ‘Algemeen’ vindt u de informatie en/of verslagen die betrekking hebben op meerdere, dan wel alle betrokken faillissementen.

Bij beschikking van de Rechtbank Overijssel van 15 januari 2014 is de heer mr. D. Meulenberg benoemd tot opvolgend curator in het faillissement van OAD Groep B.V. en de andere tot die groep behorende OAD-vennootschappen. Mr. Meulenberg vervangt hiermee mr. J.A.D.M. Daniels van Daniels Huisman Advocaten en zal de afwikkeling van onderhavige faillissementen samen met curator mr. J.T. Stekelenburg van Stekelenburg Advocaten voortzetten.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten