Waarmee kunnen we u helpen?

-

Product Wkb

Inwerkingtreding van de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) leidt tot verschillende privaatrechtelijke veranderingen. Zo wordt bijvoorbeeld de waarschuwingsplicht van de aannemer aangescherpt en de aansprakelijkheid van de aannemer bij oplevering verruimd. Er worden evenwel nog enkele andere veranderingen doorgevoerd. Van belang is dat onder omstandigheden contractuele afwijking mogelijk is. De aanstaande veranderingen zijn in ieder geval aanleiding om bestaande aannemingsovereenkomsten weer eens goed tegen het licht te houden.

Benthem Gratama Advocaten biedt tegen een vast bedrag aan om bestaande aannemingsovereenkomsten te controleren en zo nodig aan te passen. Hebt u hierin interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Bouw & Vastgoed.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten