Waarmee kunnen we u helpen?

-

18 oktober 2022 | Cursus interactief & actueel verzuimmanagement

In een kleine setting bijgepraat worden over de ontwikkelingen op het gebied van verzuim & arbeidsongeschiktheid én je eigen casuïstiek inbrengen?

Inhoud

Tijdens deze cursus word jij als casemanager in één ochtend bijgepraat over de belangrijkste actualiteiten die spelen op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Denk daarbij niet alleen aan (voorgestelde) wijzigingen in de wetgeving, maar ook aan actuele en vaak tot de verbeelding sprekende jurisprudentie.

Uniek aan deze cursus is dat op een interactieve manier casuïstiek besproken wordt met de deelnemers. Als deelnemer kun je voorafgaand aan de cursus een korte casuspositie insturen. Een selectie van de ingestuurde casuïstiek zal tijdens het tweede gedeelte van de cursus worden besproken. Vanzelfsprekend is er alle ruimte voor interactie en vragen!

Leer van je collega’s en profiteer van de (juridische en praktische) kennis van de trainers/advocaten.

Planning & investering

De cursus zal ongeveer 3,5 uur duren en de kosten daarvoor zijn € 250,- exclusief btw, maar inclusief 1 uur gratis ‘sparren’ via BG SPARRINGPARTNER VERZUIM

De cursus zal plaatsvinden op dinsdagochtend 18 oktober 2022 van 9.00 uur tot 12.30 uur in Utrecht  (Liemès Food District)

Trainers

Lex Takkenberg, arbeidsrechtadvocaat met ruime ervaring op het gebied van verzuim & arbeidsongeschiktheid.

Stéphanie Heijtlager, advocaat arbeidsrecht verzuim & arbeidsongeschiktheid, met ruime ervaring op het gebied van onder andere de Ziektewet en Wet WIA.

Direct aanmelden voor 18 oktober 2022

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten