Waarmee kunnen we u helpen?

-

Benthem Gratama advocaten verwelkomt Jan Jaap Lammers en Rosalie Penninkhof

Wij stellen u graag voor aan onze nieuwe collega’s, Jan Jaap Lammers en Rosalie Penninkhof

Over Jan Jaap

Jan Jaap Lammers hoopt augustus 2022 beëdigd te worden en zal dan starten met de opleiding tot advocaat. Binnen Benthem Gratama advocaten zal Jan Jaap zich voornamelijk bezighouden met het contractenrecht, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en personen- en familierecht. Jan Jaap zal deel uit gaan maken van het team Onderneming & Organisatie en het team Familie & Gezin

Over Rosalie

Rosalie Penninkhof heeft tijdens haar studie meerdere keren haar stage bij Benthem Gratama Advocaten uitgevoerd. Dit beviel erg goed en maakt sinds juni 2022 deel uit van Benthem Gratama advocaten. Rosalie zal werkzaam zijn als secretaresse en zal de advocaten ondersteunen met hun werkzaamheden.

Succes

Wij heten Jan Jaap en Rosalie van harte welkom als onze nieuwe collega’s en we wensen hen bijzonder veel succes en werkplezier toe.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten