Waarmee kunnen we u helpen?

-

Update inwerkingtreding Omgevingswet

De Omgevingswet zal naar verwachting 1 januari 2023 inwerking treden. Deze datum is bekend gemaakt door Minister De Jonge. De uitgestelde inwerkingtreding biedt betrokken partijen duidelijkheid en daarnaast de mogelijkheid om met het nieuwe digitale systeem te leren werken.

De Omgevingswet verzamelt verschillende wetten, algemene maatregelen van bestuur en ministeriƫle regelingen die verband houden met ruimtelijke ordening. Met een digitaal loket wordt de aanvraag van vergunningen onder de Omgevingswet makkelijker en inzichtelijker.

We houden u op de hoogte van de inwerkintreding en de gevolgen. Nu al meer weten? Neemt u dan contact op met ons team bestuursrecht.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten