Waarmee kunnen we u helpen?

-

10 maart 2022 | Online lunchsessie Actualiteiten arbeidsrecht

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht? En zoekt u juist praktische tips? Neem deel aan de lunchsessie ACTUALITEITEN ARBEIDSRECHT van Benthem Gratama Advocaten. De sessie is kleinschalig en laagdrempelig, inclusief Q&A.

Ons team arbeidsrecht organiseert deze lunchsessie digitaal (via Teams) tussen 12.00 en 13.00 uur op donderdag 10 maart 2022

Direct aanmelden voor 10 maart 2022

In deze sessie komt aan de orde:

Europese Richtlijn betreffende transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden. Deze Richtlijn moet Nederland uiterlijk 1 augustus 2022 in de Nederlandse wet hebben verwerkt. Dit gaat een aantal belangrijke gevolgen hebben voor werkgevers. We bespreken onder meer:

  • De uitbreiding van de scholingsplicht van de werkgever;
  • Het verbod op studiekostenbedingen en verrekenbedingen voor bepaalde scholing die de werkgever moet aanbieden;
  • Het verbod op nevenwerkzaamheden en de uitzonderingen op dit verbod; en
  • De uitbreiding van de informatieplicht van de werkgever.

Deelname is kosteloos. Maximaal 15 deelnemers per sessie.

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten