Waarmee kunnen we u helpen?

-

Benthem Gratama verwelkomt Michelle van Nee

We stellen u graag voor aan onze nieuwe collega, Michelle van Nee.

Over Michelle

Net afgestudeerd komt Michelle van Nee ons team Agrarisch & Grondzaken versterken. Haar stage in het kader van haar master privaatrecht beviel van beide kanten zo goed, dat ze heeft besloten om bij ons als jurist haar loopbaan in de advocatuur te beginnen. Binnen het team Agro & Grondzaken zal Michelle vooral zich bezig gaan houden met de algemene praktijk en civiele zaken.

We zijn blij en trots dat Michelle ons kantoor komt versterken en wensen haar veel succes en werkplezier toe.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten