Waarmee kunnen we u helpen?

-

12 en 15 april 2021 | Online lunchsessie Actualiteiten arbeidsrecht

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht? En zoekt u juist praktische tips? Neem deel aan de lunchsessie ACTUALITEITEN ARBEIDSRECHT van Benthem Gratama Advocaten. De sessie is kleinschalig en laagdrempelig, inclusief Q&A.

Ons team arbeidsrecht organiseert deze lunchsessie digitaal (via Teams) tussen 12.00 en 13.00 uur op 12 en 15 april 2021

Direct aanmelden voor 12 april Direct aanmelden voor 15 april

In de april-sessie komt aan de orde:

  • Oproepovereenkomst: wat gaat er dit jaar (weer) veranderen? En hoe zijn de veranderingen sinds de WAB (1-1-2020) uitgewerkt in de rechtspraak? Kunnen we daar iets van leren?
  • Ziekte en verzuim: recente uitspraak van het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden van 2 maart 2021. Naar aanleiding van die uitspraak vertellen wij u meer over de (on)toelaatbaarheid van 10% administratief ziek houden, over de vraag wanneer passende arbeid wijzigt in bedongen arbeid, en over de rol van de no-riskpolis.
  • Uw eigen concrete vragen of casus die u op voorhand bij ons kunt aanleveren.

Deelname is kosteloos. Maximaal 15 deelnemers per sessie.

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten