Waarmee kunnen we u helpen?

-

Team bouwrecht groeit

Ons bouwrecht team is het afgelopen jaar gegroeid. We laten u graag (nogmaals) kennis maken met onze specialisten op het gebied van bouwrecht en vastgoed.

Marjon, Jolein en Judith

Judith van der Vinne is sinds 2014 bij ons werkzaam. Judith richt zich puur op werk voor klanten binnen de bouwsector. Ook ligt haar netwerk daar. Zij weet als geen ander wat er op dit moment binnen de sector speelt. Judith specialiseert zich in bouwrecht en in huurrecht.

Jolein Borst adviseert bedrijven in de bouwsector niet alleen op bouwrecht gebied, maar ook op het gebied van bestuurs- en omgevingsrecht. Daarnaast heeft zij een specialisatie in het erfrecht. Haar uitgebreide kennis geeft haar een breed perspectief op bouwkwesties.

Al langer binnen ons kantoor werkzaam, maar dit jaar nieuw in onze sector Bouw & Vastgoed, is Marjon Jager. Zij heeft zich de afgelopen jaren meer en meer gespecialiseerd in het bouwrecht en is dus een echte aanwinst.

Met de aanwezigheid van deze drie advocaten in de sector Bouw & Vastgoed hebben wij een brede basis om al onze bouwklanten op maat te kunnen adviseren.

Heleen en Jan Michiel

Met Heleen s’Jacob en Jan Michiel Hebly heeft ons kantoor echte vakmensen binnen haar gelederen op het gebied van bouw- en aanbestedingsrecht en architectenrecht. Zij zijn beiden advocaten die zich al jaren binnen de bouwsector bewegen. Zij beschikken daardoor over ruime ervaring en kennis om complexe juridische kwesties op te lossen.

Deze ervaring en kennis geven zij, als ook Judith en Marjon, door aan onze mensen in opleiding. Waaronder Tess en José.

Tess en José

Tess Boekema en José de Groot werken respectievelijk als advocaat en jurist binnen de sector Bouw & Vastgoed. Zij ondersteunen met hun werkzaamheden de collega’s. Tegelijkertijd pakken zij onder begeleiding zelf hun zaken op. Waardevol is de kennis die zij rechtstreeks uit de collegebanken meenemen.

Bouw & Vastgoed

Binnen de sector Bouw & Vastgoed beschikken wij ook over andere expertise, bijvoorbeeld over arbeidsgeschillen, aansprakelijkheid of auteursrechten. De sector werkt nauw samen met de sector Onderneming & Organisatie.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten