Waarmee kunnen we u helpen?

-

Indexering alimentatie 2021 = 3%

Het wettelijke indexeringspercentage alimentatie voor 2021 is bekend

Elk jaar wordt de indexering van de alimentatie door de overheid vastgesteld. Voor 2021 is dit percentage 3%. Dit betekent dat u zelf de alimentatie per 1 januari 2021 dient te verhogen met dit percentage.

Dit is anders als u in onderling overleg andere afspraken heeft gemaakt. U kunt namelijk afspreken om alimentatie indexering uit te sluiten, of te beperken of uit te stellen. Ook kan het zo zijn dat de rechtbank in een uitspraak heeft bepaald dat er een afwijkende regeling voor de alimentatie indexering geldt.

Vragen over uw alimentatie?

Heeft u vragen over de indexering van uw alimentatie, of heeft u andere vragen over partner- of kinderalimentatie? Neem dan gerust contact op met Team Familierecht en Erfrecht! Wij helpen u graag.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten