Waarmee kunnen we u helpen?

-

Samenwerking SportService Zwolle en Benthem Gratama

Sportverenigingen spelen een cruciale rol in onze maatschappij. Het sporten zelf is uiteraard heel belangrijk voor de gezondheid. Maar wellicht op dit moment van een nog groter belang is de sportvereniging als ontmoetingsplek. Sportverenigingen dragen bij aan begrip, respect en samenhang in de samenleving. Broodnodig nu en dus een goed moment om onze samenwerking met SportService Zwolle nog eens aandacht te geven.

Sport en bewegen is belangrijk voor iedereen. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen in het bedrijfsleven. Jan Teun Fuller is het daar volledig mee eens. “De vitaliteit van werknemers is van groot belang. Met een leeg hoofd, presteert een medewerker beter op zijn werk. Sport en bewegen is één van de essentiële zaken, om dat voor elkaar te krijgen”, aldus Fuller.

 

SportService Zwolle

Sportorganisaties worden, naast sportieve uitdagingen, ook geconfronteerd met bedrijfskundige vraagstukken. Bij het af en toe ontbreken aan kennis, capaciteit en budget, kan het bedrijfsleven een mooie maatschappelijke hand bieden. Professionals krijgen hierdoor de kans om hun blikveld te verruimen en actief te zijn in de inspirerende wereld van sport. SportService Zwolle maakt de verbinding tussen het bedrijfsleven en de sportorganisaties mogelijk. Dit doet zij door het platform Sportmatch aan te bieden met scholingsbijeenkomsten, advies, het beschikbaar stellen van mensen (werknemersvrijwilligheid) of middelen bij amateur sportverenigingen of breedtesport events.

Samenwerking tussen Benthem Gratama advocaten en SportService Zwolle

Sportverenigingen hebben specialistische kennis nodig, ook als het gaat om juridische zaken. In samenwerking met SportService Zwolle helpen wij verschillende sportverenigingen in Zwolle. Met plezier adviseren wij sportverenigingen en denken wij mee met hun juridische vraagstukken.

Als advocatenkantoor kunnen wij op alle gebieden juridische ondersteuning bieden. Dat doen wij met veel plezier!

 

De medewerkers bij Benthem Gratama hebben contacten bij verschillende sportverenigingen. Zo zijn medewerkers vertegenwoordigd in diverse besturen van o.a. een tennisclub en een hippische vereniging. En is Jan Teun Fuller zelf voorzitter bij voetbalclub VV Berkum. Een samenwerking op het gebied van juridisch adviseren bij sportverenigingen is dus de perfecte match voor advocatenkantoor Benthem Gratama.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten