Waarmee kunnen we u helpen?

-

Dag van de scheiding | 11 september 2020

Maak vrijblijvend kennis met onze advocaten en mediators tijdens de Dag van de Scheiding

Kosteloos advies over scheiden

Op vrijdag 11 september a.s. organiseert de vFAS de jaarlijkse Dag van de Scheiding. U kunt gedurende die dag via een live chat uw vragen stellen. U kunt op deze dag natuurlijk ook vrijblijvend informatie krijgen van de familierechtadvocaten en mediators bij Benthem Gratama advocaten. Wij zijn die dag telefonisch bereikbaar op 038 428 00 77 of via 06 826 559 42 (WhatsApp).

Kennismaken via videomeeting

Ook kunt u op deze dag via een videoverbinding persoonlijk kennis maken met onze familierechtspecialisten. U kunt daarvoor vóór 11 september a.s. telefonisch (038 428 00 77) een afspraak maken.

Dag van de Scheiding

De ‘Dag van de Scheiding’ is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen. Met de dag wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Jaarlijks gaan in Nederland gemiddeld 35.000 stellen uit elkaar. Uit landelijk onderzoek van de vFAS blijkt dat 42% van hen angst had om te gaan scheiden. Mensen maken zich vooral zorgen over de kinderen en hun financiën. Het uiteindelijke doel van de vFAS is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan.

Uit elkaar, met respect voor elkaar
Een echtscheiding hoeft niet uit te monden in een vechtscheiding.
Tijdens een scheiding komt er veel op je af en moeten er
belangrijke beslissingen genomen worden.
Wij zijn er voor jou om de juiste beslissingen te maken, waarin
beide partijen tevreden zijn. Samen met jou werken wij naar
een oplossing: uit elkaar maar wel met respect voor elkaar.

– Kirsty Selcraig –

 

Meer weten over de Dag van de Scheiding?

Kijk op www.dagvandescheiding.nl | Betrouwbare achtergrondinformatie, gouden tips
en stappenplannen voor scheiden en mediation zijn te vinden op www.verder-online.nl

Heeft u een vraag en/of wilt u liever direct een afspraak maken?

Neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via het contactformulier van Team Familie & Gezin, door te mailen naar info@benthemgratama.nl of te bellen naar 038 428 00 77 (secretariaat).

Wij helpen u graag verder op 11 september of op een ander moment dat u uitkomt.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten