Waarmee kunnen we u helpen?

-

Sponsorloop medewerkers Benthem Gratama voor het Rode Kruis

Sinds we zoveel mogelijk thuis moeten werken, proberen de collega’s van Benthem Gratama advocaten met elkaar in verbinding te blijven door middel van het onderling delen van thuiswerkvlogs. En zo hebben we de afgelopen weken al heerlijke tuinen, fijne werkplekken, thuislerende kinderen en hun voor leraar spelende ouders gezien. We hebben ondertussen ook echt begrepen dat iedereen de koffie toch liever thuis drinkt, maar we hebben ook heel veel sportieve activiteiten langs zien komen. We hebben gezien hoe de ene collega ’s ochtends een wandeling maakt met de hond, de ander vooral een rondje loopt om met een fris hoofd weer aan het werk te kunnen beginnen of een derde die de fiets neemt voor zijn of haar ene kantoordag in de week.

Sponsorloop voor nationaal actieplan COVID-19

En omdat wij dus naast uitstekende advocaten en hardwerkende ondersteuning ook nog eens lekker sportief zijn, hebben wij onze krachten (op afstand) gebundeld in een sponsorloop voor het Rode Kruis. Het plan was simpel: loop, ren, jog of sjok, fiets of skate zoveel mogelijk kilometers bij elkaar in vier dagen tijd. Achteraf worden dan alle kilometers van alle collega’s beloond met een donatie aan het Rode Kruis ter ondersteuning van het nationaal actieplan COVID-19. En zo heeft Benthem Gratama advocaten met trots toch maar mooi meer dan € 1.500,- euro mogen overmaken aan het Rode Kruis. En ook niet onbelangrijk, ondertussen hebben wij genoten van alle leuke foto’s en berichten van motivatie van onze collega’s.

rode kruis sponsorloop

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten