Waarmee kunnen we u helpen?

-

Benthem Gratama verwelkomt Mirjam Snel en Lex Takkenberg

Ondanks dat ze al even bij ons aan het werk zijn, willen wij toch graag met gepaste trots onze twee nieuwe collega’s voorstellen.

Mirjam Snel

Mirjam Snel zal haar ruime ervaring in de advocatuur, zowel bij de rechtspraak als bij verzekeraars, nu bij ons gaan inzetten. Ze sluit zich aan bij de sector Onderneming & Organisatie en is gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en contractenrecht.

Lex Takkenberg

Lex Takkenberg is onze arbeidsrechtssectie komen versterken. Hij heeft in het arbeidsrecht ruime advies- en proceservaring. Daarnaast is hij ook gespecialiseerd in huurrecht. Ook Lex zal zijn praktijk voeren binnen de sector Onderneming & Organisatie.

Wij zijn heel blij dat deze twee ervaren juristen hun plek bij ons gevonden hebben. Uiteraard wensen wij onze nieuwe collega’s heel veel succes en werkplezier toe.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten