Waarmee kunnen we u helpen?

-

21 november 2019 | Informatiebijeenkomst Wet kwaliteitsborging | Komt u ook?

Op 14 mei 2019 nam de Eerste Kamer de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen aan. Die wet heeft als doel de bouwkwaliteit en het bouwtoezicht te verbeteren door inschakeling van private kwaliteitsborgers. Daarnaast wordt de aansprakelijkheid van aannemers ten opzichte van particuliere en professionele opdrachtgevers uitgebreid.

De Wet Kwaliteitsborging heeft drie doelen: een verbeterde (borging van de) bouwkwaliteit, een verbeterde positie van de consument, en het stimuleren van kwaliteitsverbetering en faalkostenvermindering.

Wat betekent dit voor u? Welke stappen moet u ondernemen?

In deze bijeenkomst nemen Benthem Gratama advocaten en Aon u mee in deze ontwikkelingen.

Heleen s’Jacob en Ferieke Boesberg van Benthem Gratama nemen u mee in de ontwikkelingen van de wet en welke stappen u dient te ondernemen om aan deze wetgeving te voldoen.

Richard van Dam van Aon neemt u mee in de impact die deze wetgeving heeft op uw risicoprofiel en de verzekeringsoplossingen

Uitnodiging & programma

Graag nodigen wij u uit voor deze informatiebijeenkomst op donderdag 21 november a.s. vanaf 15.30 uur bij Lumen Hotel & Events te Zwolle.

programma wet kwaliteitsborging

 

Deelname aan deze bijeenkomst is geheel kosteloos en vrijblijvend. Meld u vandaag nog aan!

Direct aanmelden 

Let op: er zijn een beperkt aantal stoelen beschikbaar

 

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten