Waarmee kunnen we u helpen?

-

Dag van de Scheiding | inloopspreekuur vrijdag 13 september tussen 13.30 en 16.30 uur

Kosteloos advies over scheiden | Financiën bij scheiding

Op vrijdag 13 september a.s. tijdens de Dag van de Scheiding opent Benthem Gratama haar deuren voor het publiek. Iedereen kan deze dag vrijblijvend informatie verkrijgen over scheiden. Het thema van dit jaar is Financiën bij scheiding.

  • Hoe werkt het?
    Loop vrijblijvend binnen op vrijdag 13 september a.s. tussen 13.30 uur en 16.30 uur!
    Ons adres is: Burg. van Roijensingel 2, 8011 CS  Zwolle
  • Of bel voor een afspraak 038 428 00 93 (secretariaat).

Dag van de Scheiding

De ‘Dag van de Scheiding’ is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen. Met de dag wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Jaarlijks gaan in Nederland gemiddeld 35.000 stellen uit elkaar. Uit landelijk onderzoek van de vFAS blijkt dat 42% van hen angst had om te gaan scheiden. Mensen maken zich vooral zorgen over de kinderen en hun financiën. Het uiteindelijke doel van de vFAS is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan.

Uit elkaar, met respect voor elkaar.
Een echtscheiding hoeft niet uit te monden in een vechtscheiding.
Tijdens een scheiding komt er veel op je af en moeten er
belangrijke beslissingen genomen worden.
Wij zijn er voor jou om de juiste beslissingen te maken, waarin
beide partijen tevreden zijn. Samen met jou werken wij naar
een oplossing: uit elkaar maar wel met respect voor elkaar.

– Kirsty Selcraig – 

Over de vFAS en de advocaten die hieraan verbonden zijn

De bijna duizend advocaten en mediators die lid zijn van de vFAS, zijn gespecialiseerd advocaat en scheidingsmediator. Zij beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer alimentatie, huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening en ouderschapsplannen. De aan de vFAS verbonden advocaten/mediators onderscheiden zich door: kennis (o.a. een aanvullende driejarige specialistische vFAS-opleiding), kwaliteit (minimaal vijf jaar ervaring als advocaat) en specialisatie (o.a. jaarlijkse verplichte bijscholing).

Als vFAS-advocaat-scheidingsmediator beschikt Kirsty over kennis op het relationele en emotionele gebied van zowel volwassenen als kinderen, maar ook over de benodigde actuele juridische kennis om de echtscheiding goed te kunnen begeleiden. Zij is reeds jarenlang werkzaam in het familierecht en adviseert dagelijks over onderwerpen als alimentatie, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en het ouderschapsplan.

Meer weten over de Dag van de Scheiding?
Kijk op www.dagvandescheiding.nl | Betrouwbare achtergrondinformatie, gouden tips
en stappenplannen voor scheiden en mediation zijn te vinden op www.verder-online.nl

Heeft u een vraag en/of wilt u liever direct een afspraak maken?

Neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via het contactformulier van Team Familie & Gezin, door te mailen naar info@benthemgratama.nl of te bellen naar 038 428 00 93 (secretariaat).

Wij helpen u graag verder op 14 september of een ander moment dat het u uitkomt.

dag scheiding

 

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten