Waarmee kunnen we u helpen?

-

Benthem Gratama advocaten nieuwe partner Kennispoort

Innovatie aanjagen en ondernemers verder helpen, dat is het gemeenschappelijke doel van de samenwerking tussen Benthem Gratama advocaten en Kennispoort regio Zwolle. Ondernemers die zich bij Kennispoort melden met hun innoverende plannen worden vanaf vandaag ondersteund in hun juridische vraagstukken door Benthem Gratama advocaten. De partnerovereenkomst werd voorafgaand aan de wedstrijd PEC Zwolle – De Graafschap tijdens een druk bezocht Agrofood Event officieel ondertekend. Beide partijen zijn content met het partnership en verwachten een vruchtbare samenwerking.

Wilt u meer lezen? Benthem Gratama advocaten nieuwe partner Kennispoort

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten