Waarmee kunnen we u helpen?

-

Nieuwe ondernemersprijs voor de regio Zwolle: Circulair Ondernemen Award 2018

Loopt jouw bedrijf voorop in het slim hergebruiken van grondstoffen en het versterken van menselijk kapitaal? Doe dan mee met de Circulair Ondernemen Award of nomineer een ander bedrijf.

Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle (DORZ) organiseert deze award in samenwerking met partners vanuit de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven, om regionale koplopers het podium en de waardering te geven die ze verdienen.

Aanmelden kan tot 17 september: www.circulairondernemenaward.nl/regiozwolle

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten