Waarmee kunnen we u helpen?

-

MVO Award Regio Zwolle 2017 | Halve finalisten bekend

Na een stevig juryberaad vorige week, zijn voor de MVO Award Regio Zwolle de volgende halve finalisten uit de bus gekomen: Biohorma (Elburg), Coop Koetsier (Ruinerwold), Cycloon (Zwolle), Form International (Hattem), Houtwerk Hattem en Scania Production (Zwolle). Deze bedrijven mogen op dinsdag 10 oktober a.s. hun MVO-verhaal pitchen tijdens de Dag van de Duurzaamheid.

Aanmeldingen van hoog niveau

Het startschot van de allereerste jurybijeenkomst werd gevormd door de officiële overhandiging van de wisselbokaal door Ellen Zandveld van Flokk (voormalig BMA Ergonomics), de winnaar van 2015, aan de jury. De jury heeft vervolgens een selectie gemaakt uit de vele aanmeldingen voor de MVO Award Regio Zwolle 2017;  dit jaar een recordaantal van ruim 60 nominaties. Een signaal dat MVO leeft in de regio! Door het hoge niveau van de aanmeldingen was de keuze voor de zes halvefinalisten een lastige. Deelnemende bedrijven zijn onder meer getoetst op de aandacht voor circulariteit in de bedrijfsvoering en wijze waarop medewerkers worden betrokken bij de MVO-ambities van het bedrijf.

Foto jurybijeenkomst bij Benthem Gratama Advocaten

Dag van de Duurzaamheid | Pitches en bedrijfsbezoeken

Tijdens de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober a.s. krijgen de 6 geselecteerde bedrijven welgeteld 3 minuten voor een inspirerende pitch van hun MVO-verhaal. Op basis van de pitches zal de jury 3 finalisten uitroepen, waar de jury een bedrijfsbezoek zal afleggen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van VNO-NCW en MKB Regio Zwolle op 11 januari 2018 zal dan de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt worden.

Kundige jury

Stichting DORZ heeft ook voor deze editie van de MVO Award Regio Zwolle 2017 gezorgd voor een kundige jury:

  • Annemieke Traag (voorzitter), gedeputeerde energie, milieu en Europa voor de Provincie Overijssel
  • Laurens de Lange, voorzitter VNO-NCW Regio Zwolle en commercieel directeur van Unica Groep
  • Edwin Peterman, bestuurslid MKB Regio Zwolle en eigenaar HAED
  • Inge Grimm, lid College van Bestuur Christelijke Hogeschool Windesheim
  • Ellen Zandveld, business controller bij Flokk, winnaar MVO Award Regio Zwolle 2015
  • Bram van de Kam, bestuurslid DORZ en advocaat bij Benthem Gratama advocaten

De jury wordt inhoudelijk ondersteund door Sander Zondervan, MVO-specialist bij Zienergie.

Wilt u erbij zijn? | Uitnodiging Dag van de Duurzaamheid

Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van de pitches? Meld u dan hieronder aan voor deze bijeenkomst! De halve finale vindt plaats bij Windesheim Zwolle, tijdens de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober aanstaande.

Naar uitnodiging & aanmelden

 

Bron: DORZ.nl 

 

Organisatie van de MVO Award Regio Zwolle 2017 ligt in handen van Stichting Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle (DORZ) en wordt hierbij ondersteund door Zienergie.

 

 

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten