Waarmee kunnen we u helpen?

-

Landinrichting Staphorst | Besluit Ruilplan ter inzage | 15 september t/m 27 oktober 2017

Op dit moment is de Landinrichting Staphorst in een volgende fase terechtgekomen. De uitvoeringscommissie Staphorst heeft op 20 april 2017 het ruilplan voor de herverkaveling Staphorst vastgesteld.

Van vrijdag 15 september 2017 tot en met vrijdag 27 oktober 2017 ligt het Besluit Ruilplan ter inzage. Belanghebbenden kunnen in deze periode tegen dit besluit een verzoekschrift indienen bij de Rechtbank Overijssel, indien zij van mening zijn in hun belangen te zijn geschaad. Belanghebbenden zijn degenen die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp ruilplan of betrokkenen die bij een wijziging ten opzichte van het oorspronkelijke ontwerp geraakt worden.

Belanghebbenden met vragen staan wij graag te woord. Ons team Agrarisch en Grondzaken heeft zich verdiept in deze ruilverkaveling en wij kunnen u adviseren over en begeleiden bij het instellen van beroep.

Contact opnemen

 

Meer informatie via Provincie Overijssel op: www.landinrichtingstaphorst.nl

Afb. Landinrichting Staphorst (bron: Gemeente Staphorst)

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten