Waarmee kunnen we u helpen?

-

Benthem Gratama opent deuren tijdens ‘Dag van de Scheiding’ op vrijdag 8 september 2017


Kom langs voor een gratis scheidingscheck!

 

Op vrijdag 8 september 2017 vragen advocaten van de vFAS aandacht voor het onderwerp ‘echtscheiden’ en het belang van een goede begeleiding bij scheiding. Je kunt tijdens deze dag bij Benthem Gratama Advocaten terecht voor al je vragen over echtscheiden en een gratis scheidingscheck. Team Familierecht en Erfrecht staat tijdens de Dag van de Scheiding voor je klaar om je vrijblijvend te informeren en adviseren over echtscheiden en alles wat daar bij komt kijken.

 

“Kom vrijblijvend kennismaken met onze advocaten en mediation
  en ontvang meer informatie over scheiden.”

 

Dag van de Scheiding

De ‘Dag van de Scheiding’ is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen. Met de dag wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Jaarlijks gaan in Nederland gemiddeld 35.000 stellen uit elkaar. Uit landelijk onderzoek van de vFAS blijkt dat 42% van hen angst had om te gaan scheiden. Mensen maken zich vooral zorgen over de kinderen en hun financiën. Het uiteindelijke doel van de vFAS is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan.

“Uit elkaar, met respect voor elkaar
Een echtscheiding hoeft niet uit te monden in een vechtscheiding.
Tijdens een scheiding komt er veel op je af en moeten er
belangrijke beslissingen genomen worden.
Wij zijn er voor jou om de juiste beslissingen te maken, 
waarin
beide partijen tevreden zijn. Samen met jou werken wij naar
een oplossing: uit elkaar maar wel met respect voor elkaar.”

– Kirsty Selcraig –

Kosteloos advies over scheiden | Doe een gratis scheidingscheck!

Tijdens de Dag van de Scheiding opent Benthem Gratama haar deuren voor het publiek. Iedereen kan deze dag vrijblijvend informatie verkrijgen over scheiden en mediation en kennismaken met advocaten en scheidingsmediators: Kirsty Selcraig en Joan Fernhout. Daarnaast is het mogelijk om een gratis scheidingscheck uit te laten voeren. Deze geeft helder inzicht in welke stappen nodig zijn voor een goede scheiding. Er zijn geen kosten aan de scheidingscheck verbonden.

Hoe werkt het?

  • Loop vrijblijvend binnen op vrijdag 8 september a.s. tussen 9.00 uur en 17.00 uur!
    Ons adres is: Burg. van Roijensingel 2, 8011 CS  Zwolle
  • Onze familierechtspecialisten Kirsty en Joan beantwoorden graag je vragen over echtscheiding en kunnen daarbij een gratis scheidingscheck uitvoeren
  • Of plan hier alvast een afspraak in

 

Over de vFAS en de advocaten die hieraan verbonden zijn

De bijna duizend advocaten en mediators die lid zijn van de vFAS, zijn gespecialiseerd advocaat en scheidingsmediator. Zij beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer alimentatie, huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening en ouderschapsplannen. De aan de vFAS verbonden advocaten/mediators onderscheiden zich door: kennis (o.a. een aanvullende driejarige specialistische vFAS-opleiding), kwaliteit (minimaal vijf jaar ervaring als advocaat) en specialisatie (o.a. jaarlijkse verplichte bijscholing).

Als vFAS-advocaat-scheidingsmediator beschikken Kirsty en Joan over kennis op het relationele- en emotionele gebied van zowel volwassenen als kinderen maar ook over de benodigde actuele juridische kennis om de echtscheiding goed te kunnen begeleiden. Zij zijn reeds jarenlang werkzaam in het familierecht en adviseren dagelijks over onderwerpen als alimentatie, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en het ouderschapsplan.

Meer weten over de Dag van de Scheiding?
Kijk op www.dagvandescheiding.nl | Betrouwbare achtergrondinformatie, gouden tips
en stappenplannen voor scheiden en mediation zijn te vinden op www.verder-online.nl

 

 

Heeft u een vraag en/of wilt u liever direct een afspraak maken?

Neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via het contactformulier van Team Familierecht en Erfrecht, door te mailen naar info@benthemgratama.nl of te bellen naar 038 428 00 93 (secretariaat).

Uiteraard bent u ook welkom tijdens de Dag van de Scheiding.
Wij helpen u graag verder.

 

Meer informatie over scheiden?

Bekijk onze speciale online omgeving voor Familierecht- en Erfrechtzaken  

 

 

Fotografie: A.J. van der Kolk

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten