Waarmee kunnen we u helpen?

-

Failliete Kunstuitleen Zwolle deels overgenomen door Het Kunsthuis B.V. | Bericht voor klanten

Let op: Dit bericht bevat belangrijke berichtgeving van de curator voor klanten van Kunstuitleen Zwolle. Bent u kunstenaar? Lees dan de berichtgeving voor kunstenaars.

Op 23 mei 2017 heeft de rechtbank Overijssel de Stichting Beeldende Kunst Regio Zwolle, handelend onder de naam Kunstuitleen Zwolle, gevestigd te Zwolle aan de Voorstraat 31, in staat van faillissement verklaard.

De curator heeft vervolgens onderhandeld met enkele partijen die een (gedeeltelijke) doorstart van de Kunstuitleen Zwolle beoogden.

Overname door Het Kunsthuis B.V.: lopende overeenkomsten, deel voorraad en spaartegoeden

Op 3 juli 2017 heeft de curator met toestemming van de rechter-commissaris de activiteiten van Kunstuitleen Zwolle verkocht en overgedragen aan Het Kunsthuis B.V. (gevestigd te Oudeschans aan de Molenweg 4) alsook een substantieel gedeelte van de voorraad kunstwerken, onder meer bestaande uit alle kunstwerken die u als klant van Kunstuitleen Zwolle op dit moment onder u hebt. Met ingang van 3 juli 2017 houdt u de geleende kunstwerken voor Het Kunsthuis B.V.

Het Kunsthuis B.V. zal de overeenkomsten tussen de klanten en Kunstuitleen Zwolle continueren per 23 mei 2017 op basis van de geldende voorwaarden.

Indien u geleende kunstwerken wilt inleveren of kopen, dan dient u daartoe contact op te nemen met Het Kunsthuis B.V. via het e-mailadres info@hetkunsthuis.nl.

Het Kunsthuis B.V. heeft verder alle schulden uit hoofde van het door u opgebouwde spaartegoed (per 23 mei 2017) overgenomen. Dit betekent dat zij het door u opgebouwde spaartegoed garandeert en dat u het voortaan kunt uitgeven bij Het Kunsthuis B.V. Uw spaartegoed is daarmee veiliggesteld.

Meer informatie over Het Kunsthuis B.V. en de overname kunt u vinden op:
www.hetkunsthuis.nl

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten