Waarmee kunnen we u helpen?

-

Uitstel verleend voor verslaglegging inzake OAD faillissementen

Met betrekking tot de verslaglegging in de Oad faillissementen berichten de curatoren als volgt.

Door de rechter-commissaris, mr. M.L.J. Koopmans, van de rechtbank Overijssel is uitstel verleend voor verslaglegging. Het eerst volgende verslag zal dan ook niet 1 mei 2017 worden gepubliceerd, maar 1 juli 2017. U kunt het eerstvolgende verslag vanaf 1 juli 2017 raadplegen via onze website of via rechtspraak.nl.

Met vriendelijke groet,

mr. D. Meulenberg en mr. J.T. Stekelenburg
curatoren Oad c.s.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten