Waarmee kunnen we u helpen?

-

Geslaagde kennissessie over de Wet dba en afschaffing van de VAR op 28 juni 2016

Kennissessie Wet dba en afschaffing VAR 28 juni 2016

Afgelopen dinsdag verzorgden onze arbeidsrechtspecialisten Marjan Peters en Philine Elzerman een geslaagde kennissessie in Theater De Spiegel te Zwolle over  de consequenties van de afschaffing van de VAR en de inwerkingtreding van de Wet dba per 1 mei 2016 voor ZZP’ers en opdrachtgevers. Zij deden dit samen met Tom van Benthem RB van VHM Accountants & Belastingadviseurs, die in het tweede deel de fiscale regelgeving op een rij zette. 

Interactieve bijeenkomst

Kennissessie Wet dba en afschaffing VAR 28 juni 2016 (2)De deelnemers werden o.a. aan de hand van praktijkvoorbeelden bijgepraat over zowel de belangrijkste fiscale als arbeidsrechtelijke aandachtspunten op dit gebied en er was gelegenheid om vragen hierover te beantwoorden. Zo werden onderwerpen behandeld als:

Hoe kunnen partijen het bestaan/ontstaan van een arbeidsovereenkomst voorkomen?

Welke waarde kan worden gehecht aan een door de fiscus goedgekeurde modelovereenkomst?

De kennissessie was interactief en de deelnemers waren erg betrokken. Na afloop was er nog een gezellige borrel in de Cortegaerdtfoyer van De Spiegel  met gelegenheid tot napraten. Wij vonden het in elk geval een zeer geslaagde middag!

 

Wilt u op de hoogte blijven over deze en andere onderwerpen?

Middels een speciale nieuwsbrief houden wij u op de hoogte de ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht.

Meld u hier aan!

Heeft u over deze of andere onderwerpen vragen of wilt u advies? Neem dan gerust eens contact op met één van onze specialisten arbeidsrecht. Zij helpen u graag verder.

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten