Waarmee kunnen we u helpen?

-

Geslaagde Kennissessie Aanbestedingsrecht | Wij zijn klaar voor 2016!

Kennissessie Aanbestedingsrecht - presentatie Heleen s'Jacobd 1

Afgelopen dinsdag verzorgde onze aanbestedingsrechtspecialist Heleen s’Jacob een geslaagde Kennissessie Aanbestedingsrecht in Theater De Spiegel te Zwolle. Zij blikte samen met de deelnemers vooruit naar veranderingen in de Aanbestedingswet voor 2016. Ook nam Heleen de deelnemers mee in spraakmakende rechtspraak van het afgelopen jaar.

Inspirerend!

Kennissessi Aanbestedingsrecht support Petra en ElineDe deelnemers werden o.a. bijgepraat over onderwerpen als: uitsluiting van aanbesteding, rol van past performance, communicatie tussen inschrijver en aanbestedende dienst en hoe en wanneer je een klacht kunt indienen.

De kennissessie was interactief, er werden veel vragen gesteld en er ontstonden leuke discussies. Na afloop was er nog een gezellige borrel in de Cortegaerdtfoyer van het theater met gelegenheid tot napraten. Wij vonden het een geslaagde en inspirerende middag en hopen iedereen inspiratie voor 2016 meegegeven te hebben.

Op de hoogte blijven?

Wilt u bijblijven op het gebied van het Aanbestedingsrecht? Wij houden u graag op de hoogte middels onze nieuwsbrief, met praktische informatie over deze en andere onderwerpen.

Schrijf u hier in voor de Nieuwsbrief Aanbestedingsrecht:

Direct inschrijven

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten