Waarmee kunnen we u helpen?

-

Geslaagde kennissessie ‘Update Wwz’

IMG_2837 header

Afgelopen donderdag verzorgden onze arbeidsrechtspecialisten Marjan Peters en Philine Elzerman een geslaagde kennissessie in Bilderberg Grand Hotel Wientjes te Zwolle over de mogelijkheden en de valkuilen die de Wwz meebrengt o.a. op het gebied van ontslag en transitievergoeding. Op 1 juli a.s. gaat namelijk het roer om in arbeidsrechtland.

De deelnemers werden o.a. bijgepraat over de wijzigingen in de ketenregeling, de scholingsverplichting, het ontslagrecht en de transitievergoeding. De kennissessie was interactief, er werden veel vragen gesteld en er ontstonden leuke discussies. Na afloop was er nog een gezellige borrel op het mooie terras van Wientjes met gelegenheid tot napraten. Wij vonden het een geslaagde middag.

Op de hoogte blijven?

Wilt u bijblijven op het gebied van het arbeidsrecht? Wij houden u graag op de hoogte middels onze nieuwsbrief, met praktische informatie over deze en andere onderwerpen. Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten