Waarmee kunnen we u helpen?

-

Verslag 5 – algemene toelichting verslagen Oad Groep B.V.

Mr. Meulenberg en mr. Stekelenburg, curatoren in de Oad-faillissementen, hebben eind januari bericht dat het vijfde faillissementsverslag is uitgesteld tot 1 april 2015. Het vijfde faillissementsverslag kunt u nu inzien op de webpagina van het faillissement: OAD c.s. Hierop geldt voor alle verslagen deze algemene toelichting.

Voor Travel Team B.V. en OAD Groep Holding B.V. geldt echter de algemene toelichting op verslag 4.

Contactinformatie OAD faillissement

Gezien de  grootte van het faillissement verzoeken wij u om zoveel mogelijk via e-mail (crediteurenoad@benthemgratama.nl) dan wel schriftelijk met ons te communiceren en de website in de gaten te houden.

Lees meer over het faillissement van OAD:

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten