Waarmee kunnen we u helpen?

-

Bericht curatoren: Algemene toelichting op verslagen Oad Groep B.V.

Mr. Meulenberg en mr. Stekelenburg, curatoren in de Oad-faillissementen, hebben eind september bericht dat het vierde faillissementsverslag is uitgesteld tot 1 november 2014. Het vierde faillissementsverslag zal maandagmorgen, 3 november 2014, op de website geplaatst worden.

LET OP:

De curatoren hebben, naast de faillissementsverslagen, een algemene toelichting op de verslagen opgesteld met betrekking tot de aanpak van diverse onderzoeken. Deze toelichting geldt voor alle Oad-faillissementen en vindt u hier.

Wij verzoeken u onze website in de gaten te houden. Zodra de verslagen online staan, kunt u deze inzien op de webpagina van het faillissement: OAD c.s

Contactinformatie OAD faillissement

Gezien de  grootte van het faillissement verzoeken wij u om zoveel mogelijk via e-mail (crediteurenoad@benthemgratama.nl) dan wel schriftelijk met ons te communiceren en de website in de gaten te houden.

Lees meer over het faillissement van OAD:

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten