Waarmee kunnen we u helpen?

-

Benthem Gratama op Beursvloer Zwolle 2014

Beursvloer banner

Benthem Gratama is ook dit jaar weer aanwezig op Beursvloer Zwolle; de plek waar vraag en aanbod van ondernemers en maatschappelijke organisaties samenkomen en producten en diensten onderling geruild worden, tegen gesloten beurzen. De Beursvloer vindt vandaag, 1 oktober, plaats van 17:00 tot 20:00, in poppodium Hedon Zwolle.

Ruilhandel? Wat heeft Benthem Gratama te bieden?

Het doel van de Beursvloer is om samenwerkingsverbanden tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven te bevorderen. Zodra de gong klinkt, start de ruilhandel en worden zoveel mogelijk matches gemaakt. Benthem Gratama biedt juridisch advies op uiteenlopende terreinen aan.

Maatschappelijk betrokken

Benthem Gratama voelt zich niet enkel betrokken bij haar cliënten, maar neemt ook deel aan maatschappelijke initiatieven zoals Beursvloer Zwolle:  “In 2013 hebben we diverse matches gemaakt met maatschappelijke organisaties in de regio”. Zo is er vorig jaar bijvoorbeeld een match gemaakt met een lokale speel-o-teek. Ook tijdens deze editie hopen Maaike van Asperen en Corneline van Staveren de nodige maatschappelijke organisaties bijstand te kunnen bieden.

Lees meer over de Beursvloer Zwolle

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten