Waarmee kunnen we u helpen?

-

Gratis scheidingscheck tijdens Dag van de Scheiding

Media voor nieuwsfeed BG website

Op 12 september kunt u tijdens de Dag van de Scheiding bij Benthem Gratama terecht voor een gratis scheidingscheck. Onze familierechtspecialisten beantwoorden tijdens deze dag graag uw vragen over het onderwerp ‘echtscheiden’.

Dag van de Scheiding

De laatste jaren is het onderwerp ‘echtscheiden’ volop in het nieuws. En dat is niet voor niets, want één op de drie huwelijken strandt, zo blijkt uit cijfers van het CBS. Om die reden heeft de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators, kortweg vFAS genoemd, de jaarlijkse ‘Dag van de Scheiding’ in het leven geroepen. Tijdens deze dag – dit jaar op 12 september – kan iedereen die meer wil weten over echtscheiden, terecht bij één van de aangesloten kantoren.

Gratis advies over scheiden

Op 12 september kunt u tussen 9.00 en 17.00 uur kennis maken met onze scheidingsadvocaten
Kirsty en Mariska. Zij beantwoorden graag uw vragen over echtscheiding en kunnen een gratis scheidingscheck uitvoeren. U kunt vooraf een afspraak met hen inplannen door te mailen naar info@benthemgratama.nl of te bellen met het secretariaat via 038 4280077.
Gewoon binnenlopen op 12 september kan natuurlijk ook!

Uit elkaar, met respect voor elkaar

Het verbreken van de relatie is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven. In alle emotie is het vaak niet eenvoudig de juiste afwegingen te maken, terwijl er al in de beginfase belangrijke beslissingen genomen moeten worden. Wij zijn net als de vFAS van mening dat met deskundige begeleiding uw scheiding niet hoeft uit te monden in een vechtscheiding. Samen met u werken wij naar een oplossing: uit elkaar maar wel met respect voor elkaar.

Familierechtadvocaten Benthem Gratama

Kirsty Selcraig
Als vFAS-advocaat-scheidingsmediator beschikken Kirsty en Mariska over kennis op het relationele- en emotionele gebied van zowel volwassenen als kinderen maar ook over de benodigde actuele juridische kennis om de echtscheiding goed te kunnen begeleiden. Zij zijn reeds jarenlang werkzaam in het familierecht en adviseren dagelijks over onderwerpen als alimentatie, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en het ouderschapsplan.

 

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten