Waarmee kunnen we u helpen?

-

Succesvol seminar Wet Werk en Zekerheid

Op 20 mei 2014 verzorgden Philine Elzerman en Marjan Peters een geslaagd seminar in Theater De Spiegel in Zwolle met als thema het wetsvoorstel Wet Werk en Zekerheid. Dit wetsvoorstel regelt onder meer de aanpassing van het ontslagrecht en de versterking van de rechtspositie van flexwerkers.

Het seminar werd bezocht door een kleine 40 kantoorrelaties. Zij werden bijgepraat over de beoogde veranderingen die grote gevolgen hebben voor zowel werkgevers en werknemers. Dat het wetsvoorstel velen bezighoudt, bleek wel uit de interactie met de deelnemers. De eerste veranderingen gaan mogelijk al per 1 juli in.

Nieuwsbrief arbeidsrecht

Speciaal voor de deelnemers aan het seminar zal sectie Arbeidsrecht een nieuwsbrief opstellen, met daarin nog meer praktische informatie aangaande de diverse veranderingen. Op deze manier informeren onze specialisten de deelnemers over de ontwikkelingen van deze wet.

website 2

website 1

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten